Kyndill frá Leirubakka

ISLAND 18-29 JULI 2013

KLIKK HER FOR Å LESE OM TUREN VÅR TIL ISLAND I JULI: http://www.nyberggaard.com/15299635

OG SE MASSE BILDER FRA TUREN HER: http://www.nyberggaard.com/15299639

😀 😀 😀 😀

Når enden er god.....

Hoppa vår på Island(Von) forsvant, men er heldigvis nå trygt tilbake🙂

Les mer her:

Rapport fra Islandstur

Islandstur 13-17.06.13 - Skrevet av Lene

Vi var en gjeng på 9 stk. som gledet oss veldig til å oppleve Island på hesteryggen. De aller fleste hadde ikke opplevd dette tidligere. Vi reiste torsdag 13.06 til Reykjavik flyplass, ble hentet av vår koselige sjåfør Siggi. Han kjørte oss til Den blå Lagune der vi koste oss i noen timer før vi vendte nesen nordover i minibussen. Da vi ankom Laugarbakki ble vi godt tatt i mot av Gudrun og Steini. Gudrun laget deilig middag til oss og vi fikk installert oss på rommene våres. Fredag morgen var vi klare for å ut på tur. Vi ble hentet av Siggi og han kjørte oss til Galtanes der hestene vi skulle ha med oss på turen stod. Det var ca. 75 hester med oss hele turen.

 

Dag 1: Vi hadde strålende vær og vi rei i flott terreng. Veldig spennende å ha med alle hestene i en flokk. Vi stoppet et par ganger under turen å byttet hester, gøy å prøve mange forskjellige og Gudrun er veldig god til å finne hester som passer hver enkelt rytter.

Dag 2: Vi våknet igjen til et strålende vær og denne dagen skulle vi virkelig ri langt ca. 5 mil på hesteryggen. Da vi startet ridningen måtte vi ut på en ganske traffikert vei pga. beiteslipp på sauer og lam. Vi var så heldige å få politieskorte langs veien og det var jo veldig spennende. Denne dagen rei vi over svarte sandstrender, opp i fjellet og ned i daler. Noe for enhver smak. Det å ri over standa og i vannet var utrolig gøy. På kvelden ble vi invitert til en lokal bonde som hadde laget deilig kjøttsuppe til oss med nybakt brød.Det smakte utrolig godt og for en gjestfrihet vi har opplevd, det er helt unik.

 Dag 3: Denne dagen var ikke rideetappen like lang, så vi startet med besøk i lokale butikker/serverdigheter der vi fikk kjøpt ulike produkter. På turen fikk vi sett spekkhogger, seler som lå på svaberget og andre flotte naturopplevelser fra minibussenturen. Tiden var nå kommet til siste tur på hesteryggen for denne gangen. En flott reise var snart ved slutten. Det siste stykke inn mot Galtanes utfordret Gjertrud, Steini til en rideduell . Gudrun og co laget en fantastisk deilig avslutningsmiddag for oss. Anne holdt en flott tale fra oss alle til Steini og co. Noen av de lokale kom å koste seg sammen med oss den siste kvelden. Alle sammen var strålende fornøyd med turen og vi kommer gjerne igjen. Tusen takk for en fantastisk flott opplevelse.

 

 

Litt nytt

Da var det lenge siden sist... Det har skjedd en del i det siste som at vi har solgt både Train og Gimsteinn til Danmark, og Dis, Raudur og Eigills gull er også solgt😀 Vi ønsker de nye eierne masse lykke til!!

Vi har også fått føll i sommer, bilder osv av de vil komme etterhvert! 😀

Ellers er det tid for sommerferie for de fleste hestene..... 🙂
Og fotoalbumet er oppdatert!


Visning, pinsestevnet og St hans stevnet

Einfari's dom under utstillinga i Seljord april 2013:

Bygning
Hode 8
Hals/manke/skulder 8
Rygg og Kryss 8
Proposjoner 8.5
Beinkvalitet 7.5
Beinstilling 6.5
Høver 8.5
Man og hale 7.5
Bygning 7.96
Rideegenskaper
Tølt 8
Trav 8.5
Pass 5
Galopp 8
Vilje og Gemytt 8.5
Form under rytter 8
Skritt 8
Rideegenskaper 7.64
Sakte Tølt 8
Sakte Galopp 8
Samlet 7.77

PINSESTEVNET
Dette var Marthe og Fengurs første stevne, hvor de endte på 4,60 og 11.plass i 4-gang😀 Dadi red seg til 5,33 i tølten! 

ST.HANS STEVNET
I t3 endte Dadi og Einfari på en 9.plass med 5,00 og i V2 endte de på 16.plass med 4,73, her ble det desverre litt feil galopp! 
I t7 endte Marthe og Fengur på en 3.plass med 4,70 og i V5 ble det en 10.plass med 4,43 🙂Laufskalarett 25-30 september 2013

Ny invitasjon til Islandstur under "turer til Island" og "invitasjoner" eller følg linken: http://www.nyberggaard.com/15299634

Visning i Seljord

Da blei det Einfari,Dimmbra og Geiva fra Nyberg som blei med til Seljord,turen gikk fint,og vi blei motattatt med åpne armer av Elisabeth og Aslaug. Vi leidde alle hestene rundt for å bli kjent, og til slutt rei Dadi programmet med Einfari.

Dette blir spennende 😀 Resultater kommer!

Bildet er av Einfari, det er flere bilder i fotoalbumet 🙂

Gladur klubbmesterskap

Ja, så har det vært klubb mesterskap, Her stillte Inger Liv med Oddi og Alv med Gimsteinn, med resten av Nybergjengen som heiagjeng-eller var det for å feire sølvbrudeparet?

Det gikk som forventa på lørdag,og siden det bare var 5 med blei det finale på alle,men der blei gamle Oddi meir opptatt av godlukt enn å konsentrere seg om oppgava på banen . Så tilbake var Alv som til slutt endte på 3 plass i V2, og 4 og siste i T3!

Alv - årets beste verver i Norges bondelag

Video av føllene 23 mars

Jeg fikk filmet føllene som lekte seg i det fine været på lørdag! Se filmen under "video" eller link: http://www.nyberggaard.com/15299638 😀

Eponastevnet 16-17 mars

Eponastevnet-selvsagt et forrykende snøvær-40 cm-Blir det stevne?  
Ja, vi har da traktor....
 
Så da var gjengen, Inger Liv, Marthe, Dadi , Dorothea, Benjamin, Kjersti , Selma , og hennes venn Tellef fra Nyberg på gang, Alv kjører litt tidligere med hestene, Oddi ,Einfari, Dimmbra og Gimsteinn.  

T3
Først ut i tølt skulle Dora som endte på 4,27, og 7 plass, Deretter Inger liv , Dadi og Alv med henholdsvis, 4,17-5,47-3,90.
Inger Liv og Dadi rei rett i Afinalen- Dadi vant også uttagnigen, Alv i B finale 🙂

V2
Her gikk igjen Dadi og Einfari til topps med 6,43  Inger Liv og Alv kom til B finalen med 4,43 og 4,33  Til slutt rei Dora seg til B finale med Dimmbra og poeng summen - 4.20

Bfinalen T3:
Alv 4,11 og 9 plass og Dora T3U også 9 plass med 3,78
 
Søndag
Nå er troppen enda større ,Cathrine har tatt turen ned fra Valle og Stine har bytta vakt  for å være med oss.
 
Inger Liv og Alv først ut i B finalen V2S som endte med 3,20 for inger Liv og 4,10 for Alv.  Dora i V2U enda på 4,60

Etter pausen var det klart for A- finale i T3S med Inger Liv og Dadi- IL trakk seg, igjen ble Dadi for å forsvare Nybergs ære, noe han gjorde med glans, vant med karakteren 5.78 Siste post for oss var A finale V2S med Dadi og Einfari som vant med 6.13 😀
 
Det er moro med egen avl!!! 😀🙂
 
På bilde ser dere Dadi og Einfari, flere biler i fotoalbumet!

Stine på besøk hos Sjöfn

Sjöfn kom til oss 14 februar for å undervise og hjelpe oss med hestene! Vi fikk masse god hjelp og det er alltid en fryd å ha besøk av denne gledesprederen:) Jeg reiste med henne opp på Island den 18 og var der en uke :) første gang på Island, endelig! Jeg var mye med å rei, fant også drømmehesten min, Àlfadis <3 (på bilde under) herlig islandshoppe etter àlfur! Hun hadde også mange andre spennende hester. Alv og Inger liv har to av hestene sine i trening hos henne, vòn fra leirubakki og søsteren Nanna. Jeg var også med å trente de litt, bilder av de ligger i fotoalbumet! Det ble også tid til å ut å spise noen kvelder i Reykjavik, fikk se gullfoss, geysir og var i den blå lagune:) hadde en kjempebra uke!!! Frister mye å komme tilbake :) nå er det alv og Inger liv som er på Island for å feire Torgeir!! 

Årets første

Årets første felles ridetur! 😀 Inger Liv, Marthe , Dadi , Stine , Berit og Alv. En veldig fin ettermiddagstur mot Finsland, se flere bilder i fotoalbumet 😉

4 åringene

Nå har vi jobba eit par måneder med 4 åringene, dei har jo hatt pause heilt fra Sjøfn reiste i mars. Men det ser ut til at ei pause gjør godt 🙂

Felles for alle er at de så langt viser gode takter, men om de får billett til Seljord er en annen sak! 😉

Under har du bilder av hestene  😀

Gjöf fra Nyberg

- Gjøf fra Nyberg, er e. Vordis fra Øxl, og Væringe fra Arbakka -

Her har vi sterk pass

Globjört fra Nyberg

- Globjørrt fra Nyberg, e. Hlekkur og u. Sif fra Arbakka(som også er mor til Dimmbra fra Nyberg og Emil den store.) -

Godi fra Nyberg

- Godi fra Nyberg, e. Hlekkur fra Hofi og u. Dekkja fra Arbakka -

er også etter Hlekkur, tro kopi av han, og kan han få sin fars vilje blir han god 

Gerpla fra Nyberg

- Gerpla fra Nyberg, e. Hlekkur fra Hofi og u. Botnia fra Rødli -

Veldig mjuk og fin, viser alle gangartane 

Gæfa fra Nyberg

 - Gæfa fra Nyberg,  e. Kiljan fra Blsastødum og u. Bronka fra Arbakka -

Viser gode takter 

Vi vil ønske alle venner og bekjente 
en riktig god jul og et godt innholdsrikt  nytt år! 
Vi takker for året som har gått  😀

Von fra Leirubakki i trening

Hoppa vår på Island, Von fra Leirubakki er nå i trening hos Sjöfn, som jobbet her i fjor vinter - spennende!! 😀

Kurs med Rasmus Møller Jensen

1 og 2 desember inntok Stall Nyberg ridehallen på KVS Lyngdal 🙂
Men selvsagt kom det denne morgen snø hele veien fra Nyberg til KVS, men vi ble bare 10 minutt for sene til timen med - topp trener Rasmus Møller Jensen! kurs.
Inger Liv og Oddi, Marhe og Døttla, Dadi og Einfari og Stine med Brana 😀 
Alv var med, men fikk aldri somla seg til å melde seg på... - skal bare...
 
Men det var for alle, uten unntak en lærerik weekend, først en del der han så på oss, så korrigerer og gir oss tips for videre trening.  Han løser problemer på sin måte, andre på sin derfor blir det spennende fremover med hans ideer.

Vi er alle veldig fornøyde med kurset - og ser frem til å fortsette, for nå er det jo bare ei uke til vintercup i Gladur 😀

Henter hoppene hjem og Autur til DK!

I et skikkelig islandsk vær tok vi hjem de siste 10 hoppene fra Haugland, vi jaget de langs veien.
Heldigvis lå Morten foran med bilen - for Andra fra Arbakka hadde det travelt med å komme hjem! 
Inger Liv og gamle Hlekkur lå på hjul, og snart kom Stine i et forrykende tempo på Brana og Alv på Gimsteinn passet på at alt gikk som det skulle 😉 
Dadi og Marthe tok seg av unghestene som kom til slutt 🙂

Ellers har Autur reist til København på ferie 🙂 Torgeir, Alv og Inger Liv startet mandag morgen og var fremme ca klokka 18. 
På hjemtur innom på Fusi sin gård, deretter til Rune og Steffi på Teland DK. Her traff vi Kaia og Lill Margit som var på kurs 🙂

Se flere bilder i fotoalbumet  😀

Høsttur i November

En ufyselig høst - nesten regn hver dag, men vi må jo ri! 
Inger Liv, Dadi og Alv på tur. Dadi er ikke sikker i de sørlandske skoger. Stien var smal, og med to hingster må en jo være litt på vakt, Oddi og Einfari.
Og turkameraten til Alv - Gimsteinn venter på at de andre skal komme.
Dadi og Einfari - tøffe i trynet 😎, men tør de over alle disse bekker og skråninger?
Vi kommer ned på Knut sin vei, og deretter strake veien hjem.
En fin dag i skogen! 😀

Resultater unghestvisning

Jarl fra Nyberg
hode 7,5
hals manke skulder 8,0
rygg og kryss 7,5
proposjoner 8,0
beinkvalitet  7,5
beinstilling   7,5
høver  8,0
man og hale 8,5

Totalt: 7,83

Hrafnkatla fra Nyberg                                    
hode 7,5
hals manke skulder 8,5
rygg og kryss 7,5
proposjoner 8,0
beinkvalitet 8,0
beinstillling 7,5
høver         8,5
man og hale    8,0
 
Viser trav med godt tempo, og store bevegelser
 
Totalt 8,19


- bildet er av Hrafnkatla 

Hrafnkatla - best in show!

Lørdag 10 november arrangerte Hrani unghestvisning på Ågreneset i Grimstad 🙂 Her reiste vi bort med to av våre hester, og er strålende fornøyd med resultatene som ble:

NO2011110203 Jarl fra Nyberg, Tot: 7,83

NO2009210232 Hrafnkatla fra Nyberg, Tot 8,19
- BEST IN SHOW - 

Hrafnkatla ble også best in show på unghestvisning i fjor, hun sjarmerer og er virkelig ei flott dame 😀 blir veldig spennende med henne fremover!


En liten oppdatering :-)

4 åringene svarer til forventningene 🙂 
3 av de er etter Hlekkur fra Hofi, 1 etter Kiljan fra Blessastødum 1A og Bronka, og den siste etter Vordis og Væringe fra Arbakka, så hvordan de er i mai gjenstår og se.... 😉

Jammen var det også noen som prøvde Raudur, spennende om han reiser.....
og telefonen kimer, faktisk to som er på jakt etter hest 🙂
Og det ser ut til at Autur drar til Danmark 😀

Bildet er av Autur

NY INVITASJON TIL ISLANDSTUR!

13-17.JUNI 2013

MELD DEG PÅ DA VELL! 
PÅMELDING INNEN 3.NOVEMBER
- FØRSTEMANN TIL MØLLA 😀

Full fart på Nyberg

Ja, så må vi si godkjent til alle 3 treåringene-alt fra lam til pyton, men Dadi landa bare i bakken ein gang 😉 Så nå er det fri frem til januar da alvoret tar til for fullt!
 
Nå er tiden inne for å fortsette på 4 åringene som Sjøfn og Johanna begynte med i fjor 🙂
 
Ellers var jo Einfari i trening hos Elli på Løland en mnd, noe som gjorde han godt, men vi venter heller til våren med å vise han...
 
Søndag flytta vi føllhoppene på ekte islands vis, vi dreiv flokken langs vegen, og det gav bare meirsmak, egentlig veldig moro å bruke hestene i arbeid 😀
 
På tide å få de heim, desse har hatt beitepusser-jobb etter en flokk kviger på Gåseflå 🙂

Ellers er fotoalbumet oppdatert med masse nye bilder!
- og invitasjon til ny Islandstur kommer snart, så følg med 😀

Fotoalbum oppdatert!

Da kan dere se nye bilder i fotoalbumet, både under "2012" med bilder av Dadi og temming/innridningen av 3åringene 🙂 og under "Island" med bilder fra turen vår i september 🙂

Under Islandsreiser har Alv skrevet om turen i september her: http://www.nyberggaard.com/15299635 😀

Vi lever!

Vi har vært elendige til å oppdatere på siden i det siste, men nå lover vi å skjerpe oss!

Vi har fått ny trener i stallen, Daði Freyr Kristjánsson 😀 Så nå er sommerferien for de fleste hestene over!   Han er allerede igang med temming og innridning av 3-åringene. Spennende! 😉Mer om han vil komme etterhvert.

Einfari har stått i trening på Løland, men er nå kommet hjem igjen og Dadi skal fortsette å trene han 🙂

Mia har nå reist hjem igjen og er ferdig med praksisen sin hos oss. Vi ønsker henne lykke til videre!

Ellers reiser Inger Liv og Alv til Island, klar for Laufskalarett! Skal prøve å få de til å skrive litt om turen når de har kommet hjem 😉
Så da blir gården overlatt til oss andre, men det skal nok gå bra - denne gangen også 😀

- Nye bilder kommer snart, så følg med! 🙃

Hei igjen :-)

Vi har nå fått alle 8 føllene vi ventet 🙂 Se bilder av dem under "Føll 2012".
Ellers hadde vi drektighetssjekk den 5.juli og alt går etter planen! Mange var blitt bedekt på føllbrunsten. Kiljan gjør en god jobb med damene 🙂

Brun fra Arbakka (hoppa vi har på Island) vil i år bli bedekt med Mattur fra Leirubakka.

Blesastadir - årets avler på Island, og vi har jo etterhvert mange avkom etter Kiljan fra Blessastødum 1A. Spennende!

Ellers har vi sommerhjelp fra Fyresdal i sommer! Sverre, 13 år hjelper til med det meste og han står på 😀

Einfari er nå reist til Hege Valand(jobbet her tidligere). Han vil komme tilbake til høsten 🙂

Og stort arbeidspress på gården gjør at vi ikke har kunnet deltatt på en del stevner,
- for vi er jo bønder med ku & gris!

Hest til salgs - SOLGT

 - SOLGT - 

Meget ukomplisert konkurranse/turhest til salgs!

Gigja f. Hav-Vik f. 2003 e. Mosart f. Garðarbæ. 
Gigja er ei supersnill hoppe som kan alt. Hun har myke gode gangarter og meget ukomplisert tølt! Norskfødt og eksemfri. Ta kontakt med Stine, 004799419796 eller stine_frigstad@hotmail.com 🙂

TUR TIL ISLAND

Vi arrangerer tur til Island - Laufskalarett 26.september - 1.oktober 2012! 

Klikk på linken og se program og mer info:
http://www.nyberggaard.com/15299634

Bli med da vell! 😀

Vi har fått føll på Island!

Vi har fått føll på Island etter hoppa vår Von fra Leirubakki 🙂
Isabellafarget hingsteføll.
Hvem som er faren er litt usikkert enda,
 men det blir spennende likevel 😀


Ellers har vi fått 6 føll hjemme, men vi venter fortsatt et føll til.
Følg med under "Føll 2012" der ligger bilder av alle 🙂

Kiljan er på plass!

Kiljan fra Blesastødum 1A er nå på Nyberg 🙂

- Ønsker du plass til din hoppe 
ta kontakt med Alv på 901 64 246 

Resultater fra pinsa

Stine og Brana:
T3 - 5,03  plass 14 av 76
V2 - 5,27 plass 27 av 67 


Alv og Gimsteinn:
T5 - 4,17 plass 21 av 52 
V3 - 4,00 plass 28 av 42 


Inger Liv og Oddi:
T5 - 4,70 plass 5 av 52
A finale 4,59 5 plass 😀

V3 - 4,97 plass 8 av 42
B finale 4,80 8 plass 😀


Denne helga var det virkelig Inger Liv og Oddi som slo til! Kjempegøy 😀
Stine var derimot ikke så fornøyd - men etter en nedtur, kommer det vell alltid en opptur? 😉 

Føll 2012I pinsehelgen ble de tre første føllene født på Nyberg!  😀
Stolte mødre er Dekkja fra Arbakka, Brunka fra Arbakka 
og Botnia fra Rødli. 
Det står bra til med de alle, og vi gleder oss til resten kommer.
Til sammen venter vi 7 føll  😉
Alle etter Oddi fra Arbakka.
I år er det bokstaven K navnene skal begynne på. 

Dolkin - resultater!

Stevnet i Tyskland hvor Dolkin var med gikk veldig bra 😀
Rytter var Joana Bergmann. 
I tølten hadde de en poengsum på 5,37 i uttagningen,
og i 4-gangen hadde de en poengsum på 5,53 i uttagningen.
Vi er kjempefornøyde med resultatene 
- og jobben Elisa har gjort og gjør med han!!Her kan du se resultatene fra finalen i 4-gang hvor de fikk 2.plassen:

😉
Ellers begynner vi å bli veldig klare for PINSESTEVNET i helgen!
- og Brana har blitt nakenhest!!

Ridetur og Dolkin

I helgen hadde vi en fantastisk ridetur. 
Anette, Marthe, Alv, Inger Liv og Stine 🙂
Selvfølgelig med innlagt akrobatisk øvelse av Alv som vanlig havna oppi buskene med sin grå propell!

Dolkin fra Nyberg skal ut i konkurranse neste helg i Tyskland 😀 dette blir spennende, oppdateringer kommer!!


Ellers er det kommet nye bilder under fotoalbum, 2012 🙂

Visning og stevne

Gigja endte opp med en samlet dom på 7,71. 7,83 bygning og 7,63 rideegenskaper!
Veldig fornøyd med jobben Camilla har gjort og gjør med henne 🙂
Planen nå er å vise henne igjen, så hun står fortsatt hos Camilla i trening. 
Husk at hun er til salgs, en helt super hest 😀


Inger Liv, Alv og Anette deltok på kvalifiseringsstevne i Gladur 8mai 🙂
alle tre i både tølt og 4-gang. 

De endte opp med poengsummene:

Inger Liv/Oddi
3,17 4gang
3,70 tølt

Alv/Gimsteinn
4,70 4gang
4,13 tølt

Anette/Einfari
5,33 4gang
4,87 tølt

🙂

Gigja

Da var Gigja vist! Hun fikk 7,83 for bygning og 7,55 for rideegenskaper. Så samlet ble det 7,66 🙂 dette var gøy, nå gleder vi oss til oversiktsvisninga på søndag! 
Da skal vi opp å se på henne, blir så bra å se gullhoppa igjen 😉 

Ellers er det full rulle på Nyberg! 😀

Hingst til Nyberg!


Kiljan fra Blesastødum 1A 

IS2002187810

- vil stå på Nyberg fra mai - midten av juli 2012
Ønsker du plass hos Kiljan til din hoppe, ta kontakt
 med Alv på 90164246 eller alvvinjerui@gmail.com 🙂


Les mer under "hingster" eller herhttp://www.staldsepi.dk/Kiljan.html

Gigja til Seljord i helga

Hesten til Stine, Gigja fra Hav-Vik skal til Seljord på utstilling i helga, 03-06 mai 😀
Rytter er Camilla Mood Havig. Dette blir spennende, oppdateringer kommer!

GIGJA ER TIL SALGS 🙂 http://www.nyberggaard.com/15299631

Selma's første stevne

1.mai startet Selma sitt første stevne!! 😀  
Med ponnien hennes Fabian.
Selma er bare 5år gammel, så denne jenta er tøff! 🙂
Stevnet gikk kjempebra og begge var veldig fornøyde.

Da var hjemmesiden igang igjen!

Siden sist har Sjöfn og Johanna reist hjem og er ferdige på Nyberg. Men Sjöfn vil komme ned noen helger for å ha undervisning.

Helgen 21-22 april deltok Inger Liv med Oddi og Alv med Gimsteinn på stevne i Gladur 🙂
Begge startet tølt T7 og 4-gang V3.

I tølten endte Inger Liv opp på en 3.plass med 4,50 og Alv på en 2.plass med 4,67 😉
I 4-gang uttagninga lå Inger Liv på en 5.plass med 3,83 og Alv ledet med 4,77. 
Men i finalen ble hestene litt heite og tok seg noen runder i galopp! 
Ellers gikk det veldig bra 🙂

Vi har hatt besøk av Sjöfn denne helgen og fått undervisning og hjelp med hestene. Veldig lærerikt og gøy å ha noe å jobbe med. Vi gleder oss allerede til du kommer ned igjen, Sjöfn! 😀

Det neste på programmet er kvalifiseringsstevne i Gladur den 8 mai og så er det pinsestevne i Seljord 25-28 mai! Her skal Stine, Alv og Inger Liv delta. wuhuuu 😀

Janne er nå ferdig med praksisen sin, og har nå reist tilbake til Danmark. Det er kommet ei ny dame fra Danmark, Mia. Hun skal jobbe i fjøset med kuene.
Ellers har det kommet ei ny dame i stallen, Anette. Mer om de kommer snart under "Team Nyberg"!

Stay tuned 🙂


Att det ska krävas en svenska för att äntligen få igång hemsidan igen. Haha, det var väl det jag visste om er norrmän! 😉 De nya hästtränarna är Sjöfn Sæmundsdóttir & Johanna Kärrbrand. Förutom hästarna på gården tar vi även  emot hästar för inridning och träning.  Om oss kan du läsa mer om under rubriken "Team Nyberg".
Vi anordnar turer till Island. Har du lust att uppleva detta underbara landskap tillsammans med en grupp människor, då är du välkommen att ta kontakt med Alv Vinjerui. Du kan också gå in under fliken "Island" för att få veta mer!

Visning!Den 15 oktober 2011, blev 
Hrafnkatla fra Nyberg NO2009210232

"Best-in-Show"En stolt Selma tar emot pokalen!

Tävling!
Den 4 december gav sig Alv Vinjeuri sig ut på tävlingsbanan i Fevik med Gimmstein fra Storadal. Han tävlade i;

T7 Tölt, och fick poängen 3,77
V3 Fyrgång, och fick poänen 4,43

Med denna debut-tävling kom Alv ut med ett léende på läpparna! Bra jobbat 😀

Som klippt och skuret!Den 18januari sa det "Klipp Klipp" i stallet,
Emil fra Nyberg 7år
och
Gellir fra Nyberg 5år, är nu mera valacker!! 
😉

Tanken är att Emil våran härliga kåtbock inte längre ska bry sig om att flörta med brudarna längre. Utan få lite mer eld i baken och få en härlig framåtanda!! 😀 Ska bli mer än spännande att ser hur detta kommer utvecklas!

Tävling!!


Tjoo heejj!!  

Grymt bra jobbat 

Sjöfn & Einfari fra Nyberg!

Som fint gled upp på 1;a platsen 

på Vintercupen den 29januari i Sögne.

Velkommen til hjemmesiden vår

Anders Hansen 24.05.2013 22:17

Ja, Einfari er en super fin hest! Gratulerer.

Anders Hansen 14.11.2012 09:32

Gratulerer med den fine hoppe Hrafnkatla, dere kan være stolte af at hoppen deres eget avelsprodukt!

| Svar

Nyeste kommentarer

22.03 | 23:32

Gøy å se! Jeg er så heldig å eie Dagnys førstefødte, Sylvia Sandra (f.1993). Hun kom til oss i 2005, og her skal hun bli. Hun fikk i 2007 2.pr2.kv.

14.09 | 13:25

Hej med jer ..En hilsen her fra Prainn fra Hesvik..Han har det godt og er en super dejlig hest Vi arbejder i sadel.Håber alt godt ved jer Anne og Kennth..

06.09 | 20:57

Det var jentene sine det :)

27.05 | 14:09

Den opplevelsen kjenner jeg godt og området Vididalur. Hilsen fra Island