Team Nyberg

Her presenteres personalen på Nyberg 😀

Dorothea

Hello my name is Dorothea and I am sixteen years old. I'm from Vest-Iceland
and I have been around horse all my life but I didn't start riding until I was eleven.
I have one horse Blakkur fra Gilsarteigi and I also have a lot of horses with my mom  and we breed for our self. In November 2012 I started working in Þorlákshöfn with Sjöfn S  training horses and she has tought me so much. But in january 14th I went to norway to 
work training horses at Nyberg. I hope I will be here for a long time 🙂

Benjamin

Hello, my name Benjamin Jochum and i am 16 years old and im icelandic. I came here in february to work, my sister works here to with horses, her name is Dóróthea. I had never been in Norway before and i like it here. I was in school learning to be a chef, but i don't like school so i quit and came here to work and i love it.
I have lived in Iceland for my whole life and i liked moving to Norway to work.
My interests are Fishing, football and video games. I have been fishing and watching football my whole life.

Sjöfn Sæmundsdóttir
Hallo, mitt navn er Sjöfn Sæmundsdóttir og jeg er 25 år gammel og jeg kommer fra Island. Jeg er født og oppvokst på en gård på vestsiden av Island. Jeg har vært med hester siden jeg var født. Jeg og min mor har vært sammen i hester siden jeg var liten jente, er vi avl etter en fantastisk 1. Pris hoppe med 9,5 for pas. Jeg begynte å konkurrere da jeg var 10 år gammel og jeg har ikke stoppet siden.Jeg dro til Holar í Hjaltadal 2005-2007, jobbet jeg for Olil Amble og Bergur Jónsson og deretter 2007-2008 jobbet jeg i Dalur, Dallandi. Jeg hadde min sønn Alexander Óðinn i året 2009, mens jeg var gravid jeg underviste i Reiðskóli Reykjavíkur for Sigurður Vignir Matthíasson eller bedre kjent som Siggi Matt og hans kone Edda Rún Ragnarsdóttir. Jeg har undervist alle barna for Hestamannafélagið Sóti 2007-2011. Jeg kom til Nyberg i august 2011 og jeg har trent og gitt undervisning her i Norge siden. Jeg vil gå tilbake til Island for å fullføre tre år på Holar, og etter det jeg vil kanskje komme tilbake til Norge 😉

Nyeste kommentarer

22.03 | 23:32

Gøy å se! Jeg er så heldig å eie Dagnys førstefødte, Sylvia Sandra (f.1993). Hun kom til oss i 2005, og her skal hun bli. Hun fikk i 2007 2.pr2.kv.

14.09 | 13:25

Hej med jer ..En hilsen her fra Prainn fra Hesvik..Han har det godt og er en super dejlig hest Vi arbejder i sadel.Håber alt godt ved jer Anne og Kennth..

06.09 | 20:57

Det var jentene sine det :)

27.05 | 14:09

Den opplevelsen kjenner jeg godt og området Vididalur. Hilsen fra Island